Upravljanje dokumentima i poslovnim procesima

Pomažemo vam uvesti učinkovito i jednostavno upravljanje dokumentima i poslovnim procesima

Digitalizacija dokumenata povećava njihovu upotrebljivost, omogućuje učinkovitije upravljanje dokumentima i otvara prilike za informatizaciju i automatizaciju procesa. Iskoristite digitalizaciju za ubrzavanje procesa i stjecanje konkurentnih prednosti.

Upravljanje elektroničkim dokumentima više je od samog njihova pregleda – obuhvaća i dijeljenje dokumenata između suradnika, njihovo uređivanje i komentiranje, trenutačno obavješćivanje o promjenama, pretraživanje sadržaja i opisnih podataka, pristupačnost bilo kada odasvud, osiguravanje cjelovitosti i vjerodostojnosti dokumenata, sljedivost uporabe te, naravno, sprječavanje njihova gubitka. Upravljanje dokumentima uvjet je za optimalizaciju i moguću automatizaciju poslovnih procesa. A tek upravljanje poslovnim procesima usklađenim s vašim poslovnim ciljevima i povezanim s postojećim sustavima uistinu donosi dodanu vrijednost vašem poslovanju. Pritom vam možemo pomoći provjerenim rješenjima InDoc EDGE, znanjem i iskustvima iz domena.

U Grupi Avtotehna uveli smo rješenje za bespapirno poslovanje u svrhu povećanja učinkovitosti i uspostave većeg nadzora nad primljenim računima. Proces likvidacije, koji je trajao i više od tjedan dana, uspjeli smo osjetno skratiti i sad u prosjeku traje od dva do četiri dana. Za nas je to od ključne važnosti jer optimizacijom plaćanja dobavljačima možemo iskoristiti dodatne popuste i time povećati profitabilnost poslovanja. A krajnji je cilj dosegnuti mogućnost bržeg reagiranja i što učinkovitije poslovanje na svim razinama na kojima je to moguće.

Grupa Avtotehna

Što su rješenja InDoc EDGE i koje koristi donose?

Platforma InDoc EDGE spaja kapacitete sustava upravljanja dokumentima (DMS), poslovnim procesima (BPM) i elektroničkom pohranom (RMS). Uz procesna rješenja na toj platformi možete odgovoriti na ključne izazove poslovanja – od svakodnevnih jednostavnih poslova kao što su distribucija primljene pošte ili likvidacija ulaznih računa do zahtjevnijih poslova u kojima sudjeluju različiti nositelji i koji u pravilu uključuju automatsko odlučivanje na osnovi poslovnih pravila.

  • Procesna rješenja pridonose većoj preglednosti i učinkovitosti vašeg poslovanja
  • Poboljšanje upravljanja dokumentima pojednostavljuje suradnju i sprječava gubitak dokumenata
  • Pristup procesima i dokumentima omogućen je odasvud i bilo kad, s bilo kojeg uređaja
  • Uporaba procesnih rješenja InDoc EDGE smanjuje operativne rizike
  • Rješenja su potpuno u skladu s GDPR-om, zato se lakše možete usredotočiti na optimizaciju procesa
  • Platforma je certificirana i osigurava pravnu usklađenost
  • Dokumenti imaju digitalni potpis i vremenski žig prema standardu RFC 6283 (XMLRS) za osiguravanje osnovnih načela čuvanja (dostupnosti, upotrebljivosti, cjelovitosti, autentičnosti i trajnosti)

Pogledajte i koja su zadana procesna rješenja već dostupna

Upravljanje dokumentima i procesima

Upravljanje dokumentima

Poboljšajte upravljanje dokumentima i pojednostavite suradnju uz osiguranu cjelovitost i vjerodostojnost dokumenata.

Saznajte više

Upravljanje dokumentima i procesima

Upravljanje poslovnim procesima

Povećajte preglednost i učinkovitost svojih procesa, smanjite izloženost operativnim rizicima i osigurajte usklađenost.

Saznajte više

Digitalna rješenja InDoc EDGE

Procesna rješenja

Uz procesna rješenja InDoc EGDE dokazano smanjujemo troškove, povećavamo učinkovitost i osiguravamo usklađenost poslovanja.

Saznajte više

Postanite bespapirno poduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: