Savjetovanje prilikom digitalizacije

Podupiremo vas na putu prema bespapirnom poslovanju – primjenjujemo vrlo uspješne metodološke pristupe potvrđene u praksi, a našu ekipu savjetnika čine iskusni stručnjaci različitih profila

Savjetujemo vas prilikom informatizacije i automatizacije poslovnih procesa, osiguravanja usklađenosti zaštite podataka, pripreme internih pravila i sustavnog uređenja pohrane. Sve u svrhu postizanja koristi koje donosi digitalizacija poslovanja.

Na predmetno područje pomažemo vam gledati cjelovito, sa stručnim znanjem i provjerljivim iskustvima s područja prava, informacijske sigurnosti, usklađenosti i kvalitete poslovanja. Naša ekipa savjetnika obuhvaća ovlaštenu osobu za zaštitu osobnih podataka s certifikatom, pravnika, stručnjaka za osiguravanje kvalitete, inženjera sigurnosti i iskusnog poslovnog savjetnika, a primjenjujemo metodološke pristupe potvrđene u praksi. U suradnji s vama pripremamo i provodimo potrebne tehničke i organizacijske mjere te predlažemo dobre prakse. Pritom smo uvijek usredotočeni na veću sigurnost vašeg poslovanja i osiguravanje usklađenosti provedbe procesa sa zakonodavstvom.

Vodilja je ALTA Skladov da ulagateljima pokušamo olakšati investicijsku štednju te da je učinimo što dostupnijom, preglednijom i ugodnijom. Zato smo ponosni što omogućujemo poslovanje u cijelosti bez papira. Digitalno poslovanje ekološki je najprihvatljivije, a ujedno je, naravno, praktično i jednostavno za ulagatelje.

ALTA Skladi, d.d.

Savjetovanje

Uvođenje bespapirnog poslovanja

Pomažemo vam informatizirati i automatizirati poslovne procese te uspostaviti centraliziranu elektroničku pohranu svih dokumenata.

Saznajte više

Savjetovanje

Usklađenost zaštite osobnih podataka

Ključni izazovi osiguravanja usklađenosti zaštite podataka kriju se u oblikovanju odgovarajućih procesa postupanja s podacima te u uspostavi odgovornosti za njih.

Saznajte više

Savjetovanje

Priprema internih pravila pohrane

Ako elektroničku pohranu želite urediti u skladu sa zakonodavstvom, osiguravamo vam stručnu pomoć u pripremi internih pravila pogodnih za potvrdu kod nadležne institucije.

Saznajte više

Postanite bespapirno poduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: