Savjetovanje prilikom digitalizacije

Podupiremo vas na putu prema bespapirnom poslovanju – primjenjujemo vrlo uspješne metodološke pristupe potvrđene u praksi, a našu ekipu savjetnika čine iskusni stručnjaci različitih profila

Savjetujemo vas prilikom informatizacije i automatizacije poslovnih procesa, osiguravanja usklađenosti zaštite podataka, pripreme internih pravila i sustavnog uređenja pohrane. Sve u svrhu postizanja koristi koje donosi digitalizacija poslovanja.

Na predmetno područje pomažemo vam gledati cjelovito, sa stručnim znanjem i provjerljivim iskustvima s područja prava, informacijske sigurnosti, usklađenosti i kvalitete poslovanja. Naša ekipa savjetnika obuhvaća ovlaštenu osobu za zaštitu osobnih podataka s certifikatom, pravnika, stručnjaka za osiguravanje kvalitete, inženjera sigurnosti i iskusnog poslovnog savjetnika, a primjenjujemo metodološke pristupe potvrđene u praksi. U suradnji s vama pripremamo i provodimo potrebne tehničke i organizacijske mjere te predlažemo dobre prakse. Pritom smo uvijek usredotočeni na veću sigurnost vašeg poslovanja i osiguravanje usklađenosti provedbe procesa sa zakonodavstvom.

U Luci Koper usklađivanje zaštite osobnih podataka s EU uredbom GDPR započeli smo s analizom nedostataka. U suradnji s Mikrocopom, učinkovito smo utvrdili odstupanja i na vrijeme uskladili naše poslovanje sa zahtjevima uredbe GDPR. Istodobno, proces harmonizacije smo iskoristili kako bismo osigurali polazne točke za digitalizaciju.

Luka Koper, d. d.

Savjetovanje

Uvođenje bespapirnog poslovanja

Pomažemo vam informatizirati i automatizirati poslovne procese te uspostaviti centraliziranu elektroničku pohranu svih dokumenata.

Saznajte više

Savjetovanje

Usklađenost zaštite osobnih podataka

Ključni izazovi osiguravanja usklađenosti zaštite podataka kriju se u oblikovanju odgovarajućih procesa postupanja s podacima te u uspostavi odgovornosti za njih.

Saznajte više

Savjetovanje

Priprema internih pravila pohrane

Ako elektroničku pohranu želite urediti u skladu sa zakonodavstvom, osiguravamo vam stručnu pomoć u pripremi internih pravila pogodnih za potvrdu kod nadležne institucije.

Saznajte više

Postanite bespapirno poduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: