Pohrana elektroničkih i papirnatih dokumenata

Pomažemo vam uspostaviti učinkovit nadzor nad upravljanjem i dugoročnom pohranom dokumenata na različitim medijima

Uspostavljanjem uređenog fizičkog i/ili elektroničkog arhiva omogućujemo vam učinkovit nadzor nad upravljanjem i pohranom elektroničkih i papirnatih dokumenata i ostalih arhivskih medija, koji su vam time uvijek dostupni. Arhiv papirnatih dokumenata možemo urediti i kod vas, a elektroničke dokumente čuvamo u sigurnom i certificiranom sustavu e-pohrane InDoc EDGE.

Ako nemate odgovarajući prostor ili stručno osposobljene suradnike za upravljanje arhivom, ako vas ometaju neuređena dokumentacija, manjkave evidencije o dokumentaciji i rokovima čuvanja, dugotrajno traženje dokumenata ili se jednostavno želite više usredotočiti na svoju djelatnost, pozivamo vas da arhiviranje svojih dokumenata prepustite nama, certificiranom ponuđaču pohrane s više od 40 godina iskustva.

U Sparkasse banki uspješno smo digitalizirali i elektronički arhivirali više od milijun stranica kreditne dokumentacije. Kao rezultat toga, oslobodili smo prostor u našoj fizičkoj arhivi. Ono što je najvažnije, sada svakodnevno digitaliziramo novu kreditnu dokumentaciju. S Mikrocopom smo završili projekt u roku. Želimo naglasiti učinkovitost i kvalitetu izvedbe, kao i stručnost i ugodnost Mikrocopovog tima.

Banka Sparkasse d.d.

Pohrana dokumenata

Pohrana elektroničkih dokumenata

Osiguravamo vam sigurno i zakonski usklađeno arhiviranje vaših elektroničkih dokumenata u certificiranom sustavu e-pohrane InDoc EDGE dostupnom na klik.

Saznajte više

Pohrana dokumenata

Pohrana e-računa

Izdavateljima i primateljima koji razmjenjuju e-račune elektroničkim bankovnim kanalima pomažemo automatski arhivirati e-račune u certificiranom sustavu e-pohrane InDoc EDGE.

Saznajte više

Pohrana dokumenata

Pohrana papirnatih dokumenata

Pomažemo vam uspostaviti učinkovit nadzor nad upravljanjem i pohranom dokumenata u papirnatom i ostalim pojavnim oblicima kod vas ili u Mikrocop arhivskim centrima.

Saznajte više

Pohrana dokumenata

Sistemsko uređenje fizičke pohrane

U suradnji s vama pripremimo potrebne temelje za uređenje procesa arhiviranja, sastavimo popis materijala, fizički uredimo arhiv i uništimo materijal s prošlim rokom.

Saznajte više

Postanite bespapirno poduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: