Namjenska oprema

Potpisivanje potpisnim pločicama

Omogućite svojim strankama da uporabom potpisnih pločica vlastoručno potpisuju elektroničke dokumente i izbjegnite potrebu za skeniranjem papirnatih originala.

Nudimo vam naprednu namjensku strojnu i programsku opremu ako zahvaćanje dokumenata i prepoznavanje podataka provodite sami. Obratite nam se.

Ivo Vasev, voditelj razvoja produkta u Mikrocopu

 

Možemo potpisivati istodobno vlastoručno i elektronički

Narudžbenice, ugovore, prijave i pristupnice, radne naloge, privole, kadrovsku dokumentaciju, police osiguranja i slične dokumente mnogi još uvijek potpisuju vlastoručno, na papiru. Iako bi dokumente koji nastanu u elektroničkom obliku – bilo u uredskim alatima (Word, Excel, Adobe i dr.) ili u poslovno-informacijskim sustavima (ERP, DMS, CRM i dr.) mogli potpisivati elektronički potpisnom pločicom i time u cijelosti izbjeći nastanak papirnatih originala.

Korisnik pomoću olovke i potpisne pločice potpisuje dokument kao obično – vlastoručno, ali sustav elektronički obuhvaća potpis, sprema ga te u digitalnom obliku dodaje elektroničkom dokumentu. Jednostavno i brzo, bez tiskanja i zadiranja u navike korisnika. U praksi ta mala promjena ubrzava i pojednostavljuje provedbu procesa, zato ćete nakon uvođenja potpisivanja potpisnim pločicama poslovati usklađenije i učinkovitije.

Bespapirni pristup investicijskoj štednji

ALTA Skladi su bili prvo poduzeće za upravljanje fondovima u Sloveniji, koja je uvela potpisnu pločicu te time zaokružila digitalizaciju poslovanja. 

Pogledajte studiju slučaja

Razmišljate, da bi vaše stranke dokumente potpisivale elektronički potpisnim pločicama?

Obratite nam se

Postanite bespapirno poduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: