Namjenska oprema

Nudimo vam naprednu namjensku strojnu i programsku opremu ako obuhvat dokumenata i prepoznavanje podataka ili elektroničko potpisivanje potpisnim pločicama provodite sami

Pomažemo vam u prebacivanju poslovanja s papirnatim dokumentima na bespapirno poslovanje bez pretjeranog zadiranja u navike vaših klijenata i zaposlenika. Kod nas možete naručiti namjensku opremu za kvalitetno i brzo zahvaćanje dokumenata i podataka te potpisivanje dokumenata potpisnim pločicama.

Tako možete izbjeći nastanak dokumenata koji zahtijevaju vlastoručni potpis, u papirnatom obliku, odnosno papirnate dokumente brže možete pretvoriti u elektronički oblik. Stranke će sigurno cijeniti vaše brže reakcije, a zbog bolje obrade dokumenata smanjit ćete troškove poslovanja.

Vodilja je ALTA Skladov da ulagateljima pokušamo olakšati investicijsku štednju te da je učinimo što dostupnijom, preglednijom i ugodnijom. Zato smo ponosni što omogućujemo poslovanje u cijelosti bez papira. Digitalno poslovanje ekološki je najprihvatljivije, a ujedno je, naravno, praktično i jednostavno za ulagatelje.

ALTA Skladi, d.d.

Namjenska oprema

Skeneri Kodak Alaris

Kod nas možete naručiti skenere Kodak Alaris – specijalizirani smo za nabavu, implementaciju i održavanje optičkih čitača Kodak Alaris.

Saznajte više

Namjenska oprema

Strojno prepoznavanje teksta

Ubrzajte proces obuhvata podataka u strukturiranom obliku strojnim prepoznavanjem teksta i olakšajte provjeru njihove istovjetnosti.

Saznajte više

Namjenska oprema

Potpisivanje potpisnim pločicama

Omogućite svojim strankama da uporabom potpisnih pločica vlastoručno potpisuju elektroničke dokumente i izbjegnite potrebu za skeniranjem papirnatih originala.

Saznajte više

Postanite bespapirno poduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: